Refab.nl

logo

 

Oostzaan
Tel/Fax: 075-6844341
06-54 61 66 58
06-30 53 19 26
info@refab.nl

 

 

 


 


Aanbouw

U wilt uw woning groter maken door een serre of een bijkeuken? Ook dan schakelt u Aannemingsbedrijf ReFab in. Wij hebben jarenlange ervaring en dat merkt u niet alleen aan het resultaat. Wij maken de bouwtekeningen en vragen de vergunningen aan. Wij zorgen dat uw plannen voor de aanbouw tot in de puntjes uitgevoerd wordt.

Aanbouw  

 

 

Inpandige verbouwingen

Bij een verbouwing in uw woning komen vaak heel wat zaken kijken, waar u in eerste instantie niet bij stilstaat. Aannemingsbedrijf ReFab zorgt dat de complete verbouwing professioneel en efficiënt uitgevoerd wordt.
Snel, degelijk en vakkundig.

Opbouw

Door de zolder tot een volwaardige kamer om te toveren is het vaak niet nodig om te verhuizen. Wel zo prettig. Aannemingsbedrijf Refab biedt u een scala aan mogelijkheden om met een dakkapel of opbouw van uw zolder een schitterende kamer te maken. Met veel ruimte en licht.

En wat dacht u van een ruime opbouw op uw garage of schuur? Hier kunnen de kinderen lekker spelen en tenten bouwen. Of gebruikt u deze zolder liever zelf als hobbyruimte?

Garage's

Een garage biedt tegenwoordig veel meer mogelijkheden dan alleen de opslag van auto's en greedschap. Hier kunt u uw droombadkamer met sauna realiseren of misschien wilt u hier een knusse hobbyruimte of studio creëren.
Vraag Aannemingsbedrijf ReFaB naar de mogelijkheden.

Verbouw garage slaapkamer in garage Wandkast in garage